‘Kom in beweging en dans’

‘Ballroomdance 55+’ wordt gehouden in de zaal van De Herberg in Vorden. “Wie een avondje uit wil en heerlijk wil dansen met live muziek, komt naar De Herberg”. Op 15 december (een speciaal kerstbal), 16 februari en 20 april 2023 is er Ballroomdance in De Herberg. Kom en beweeg! Neem vooral een goed humeur mee.”  De dansavond is van 19.30 tot 22.30 uur. Zaal open om 19.00 uur.

Het idee om dansavonden te organiseren voor 55-plussers komt uit de creatieve koker van Marcel Leferink. De oud-ballroomtopper zocht een zaaleigenaar en muzikanten op om het plan vorm te geven, alsook partners om het maatschappelijk en financieel haalbaar te maken. Dat is gelukt!

Ook als je 70, 80 of ouder bent, en van gezellige muziek en dansen houdt ben je van harte welkom. Het is niet alleen voor stellen, ben je alleen? Ook dan ben je van harte welkom om te komen dansen! ontspannen avond, gezellig elkaar ontmoeten en bewegen dàt is belangrijk!”

De muzikale  omlijsting is in handen van het Duo Een & Ander. Dit zijn Erik Knoef, gitaar, mondharmonica, cachon en zang en Anita Oldenhave, saxofoon, klarinet, trompet en zang. Naast muziek maken, doen ze ook sketches. Muziek waarop de quickstep, Engelse wals, tango, rumba, chachacha en jive, maar ook de veleta gedanst kunnen worden. Kortom, voor iedereen is er wel een dans die past!

De kaartjes zijn aan de zaal verkrijgbaar en  de entree is slechts 10 euro per persoon. Muntjes voor een drankje zijn aan de kassa te koop en zijn ook geldig bij een volgende Ballroomdance avond.