Vanaf medio mei zijn er op 2 plekken weer nieuwe wandelgroepen gestart. Dit jaar wandelen met een thema. In Zelhem is op zaterdag ‘Wandel je fit!’ het thema. een stevige wandeling waarbij fitness/bootcamp onderdeel uitmaken van de training. Deze wandeling staat onder leiding van Dirry, Tuurlijk loopt het uit Zelhem. In Vorden is een heel ander thema, hier kun je onder leiding van Irma, IndoorSport Vorden, een Yoga wandeling maken. In de mooie bossen rondom Vorden ga je op de vrijdagmorgen samen met Irma helemaal zen het weekend in!

Deelnemen aan deze wandelingen kost 5,50 euro voor de gehele periode van max 20 weken (einde is rond de Nationale Sportweek in september).

De groep die vorig jaar in Hengelo is gestart loopt overigens ook nog steeds op de woensdagmorgen. Zij wandelen nu zelfstandig verder. Iedere woensdagmorgen vertrekken ze stipt om 10.00 uur bij sporthal De Kamp in Hengelo. Zij wandelen tussen de 5 en 8 kilometer op een ochtend. Iedereen die zin heeft om mee te lopen is welkom.

Meer info over wandelen in deze of andere groepen? Neem dan contact op met beweegmakelaar@bronckhorst.nl